Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 031-724 93 90.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Ledarskap

I den komplexa rollen som chef och ledare utsätts man ständigt för en rad svåra uppgifter. Vi hjälper dig som chef och er som ledningsgrupp att hantera de utmaningar ni står inför.

Våra konsulter hjälper er att leda organisationen i rätt riktning och att utvecklas som ledare och chefer. Som organisationspsykologer med utbildning inom vetenskapligt förankrade metoder bidrar vi med handledning, coaching och ledarutveckling anpassade efter just era behov.


Handledning

Chefshandledning /
coaching för ledare

Vi handleder och coachar både chefer och ledningsgrupper utifrån aktuella behov.

Ni får kontinuerligt stöd i att hantera de utmaningar ni ställs inför. Genom vår kunskap om hur människor fungerar hjälper vi er att skapa såväl trygga relationer som hållbara förändringar.

Exempel på vanliga teman i handledning

  • Krishantering och svåra samtal
  • Konflikter i arbetsgrupper
  • Att leda i förändring
  • Time management
  • Att öka effektivitet och motivation hos medarbetare

Ny som chef

Att vara ny som chef innebär en rad möjligheter och utmaningar. Vi är vana att stötta nya chefer och hjälper dig att utvecklas som ledare.

Vi hjälper dig att kartlägga vilka beteenden du behöver förändra och hur du kan utveckla dina relationella och uppgiftsorienterade ledarförmågor. I den fortsatta processen finns vi med som ett kontinuerligt stöd och bollplank.Ledarutveckling / Lead Forward

Inom vilka områden kan du som chef utvecklas?

Vi är certifierade i Lead Forward, en strukturerad metod för ledarutveckling. Genom Lead Forward kartlägger vi dina utvecklingsområden utifrån konkret feedback från dina medarbetare. Du får sedan professionell hjälp att analysera feedback-rapporten och ta nästa steg i att utveckla ditt ledarskap.

Läs mer om ledarutveckling och Lead Forward här!

Förändringsledning

Medan vår omvärld ständigt förändras så ställs det höga krav på organisationers förmåga till anpassning. Att lyckas med förändringar är svårt och det innebär stora utmaningar för de som ska leda förändringen framåt.
Vad påverkar människors motivation till förändring?
Hur får vi till hållbara beteendeförändringar?

Genom vår kompetens och kunskap om mänskligt beteende hjälper vi er att leda i förändring och lyckas med de mänskliga faktorerna som gör förändringen möjlig och hållbar.


Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.