Boka tid hos oss

Boka direkt

eller

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 031-724 93 90.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Sexuella problem/intimitetsproblem

Upplever du sexuella problem som nedsatt lust eller har reflektioner kring sex och sexualitet? Har du svårigheter gällande sex vid samlag eller oförmåga till erektion? Eller har du andra problem som skapar svårigheter med intimitet med dig själv eller en partner? En psykolog kan hjälpa dig att hantera dina sexuella problem.

Många människor anser sex och intimitet som en viktig del i ett fungerande förhållande och liv. Det är dock ett område som många tycker är svårt att prata om – både med partner och kontakter inom vården.

Det finns många anledningar till att man har behov att prata med någon om sexuella problem. Ibland kan det räcka med att prata om sina funderingar kring sex och sexualitet med en professionell. I andra fall kan det vara nödvändigt för individen eller paret att förstå vad de sexuella problemen beror på och utifrån det skapa en behandling.

För många med sexuella problem, däribland smärta i underlivet/vaginism/vestibulit, nedsatt lust och oförmåga till erektion (ej medicinska skäl) är KBT den behandling som i studier har visat sig vara mest effektiv. I vissa fall kan det vara viktigt att en medicinsk utredning görs innan eller samtidigt som den psykologiska utredningen görs.

Vi på MOD erbjuder sexologisk rådgivning och behandling utifrån KBT – både för dig som individ och er som par.

Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.