Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 031-724 93 90.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Föreläsningar & utbildning

Vi erbjuder inspirerande föreläsningar och lärorika utbildningar som ger er konkreta råd och verktyg att hantera er arbetssituation och främja såväl välmående som effektivitet.

Våra psykologer har en fot i gedigen teoretisk och vetenskaplig grund och möter samtidigt publiken med vardagsnära exempel. Föreläsningarna skapar inspiration och reflektion. Samtidigt är de lärorika och ger er konkreta verktyg som går att applicera i praktiken. Vi anpassar föreläsningar, workshops och utbildningar utifrån kundens specifika behov, vilket ger er ett innehåll som är lätt att känna igen samt verktyg som är användbara i just er situation.

Stresshantering

Likabehandling


Urval av tidigare kunder

”Jättebra talare på så många sätt. Smart, bra exempel, lätt att översätta det Felicia talade om till vår egen verksamhet. Jätteuppskattat!”

– HR-chef, SVT

”Innehållet var mycket uppskattat och vi fick ett gemensam grund att stå på gällande vad diskriminering och mångfald är.”

– HR-chef, SCA Wood

”Tack så mycket för din informativa och inspirerande föreläsning. Precis rätt ton och blandning mellan reflektion och framåtblickande.”

– Kommunikations- och HR-direktör, TV4/Bonnier Broadcasting

Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.