Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 076-027 11 97.

Observera att terapi för barn/ungdomar samt parterapi endast går att boka via formuläret nedan eller telefon.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Föreläsningar & utbildning

Vi erbjuder inspirerande föreläsningar och lärorika utbildningar som ger er konkreta råd och verktyg att hantera er arbetssituation och främja såväl välmående som effektivitet.

Våra psykologer har en fot i gedigen teoretisk och vetenskaplig grund och möter samtidigt publiken med vardagsnära exempel. Föreläsningarna skapar inspiration och reflektion. Samtidigt är de lärorika och ger er konkreta verktyg som går att applicera i praktiken. Vi anpassar föreläsningar, workshops och utbildningar utifrån kundens specifika behov, vilket ger er ett innehåll som är lätt att känna igen samt verktyg som är användbara i just er situation.

Ledarskap

Är du ny som chef eller vill utvecklas som ledare?
Behöver du fylla på din verktygslåda och få ny kunskap och inspiration kring hur du kan göra för att få till ett funktionellt, effektivt och transformativt ledarskap?

Vi skräddarsyr våra ledarskapsutbildningar och ledarutveckling utifrån just dina behov och dina aktuella utmaningar.

Stresshantering

Likabehandling


Urval av tidigare kunder

”Jättebra talare på så många sätt. Smart, bra exempel, lätt att översätta det Felicia talade om till vår egen verksamhet. Jätteuppskattat!”

– HR-chef, SVT

”Innehållet var mycket uppskattat och vi fick ett gemensam grund att stå på gällande vad diskriminering och mångfald är.”

– HR-chef, SCA Wood

”Tack så mycket för din informativa och inspirerande föreläsning. Precis rätt ton och blandning mellan reflektion och framåtblickande.”

– Kommunikations- och HR-direktör, TV4/Bonnier Broadcasting

Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.