Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 076-027 11 97.

Observera att terapi för barn/ungdomar samt parterapi endast går att boka via formuläret nedan eller telefon.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

KBT Göteborg

Individuell KBT

Alla människor stöter någon gång i livet på svårigheter och utmaningar. Oavsett om du levt med ditt problem under en längre tid eller befinner dig i akut kris är du välkommen att söka professionell hjälp hos MOD KBT. Vi erbjuder individuell kognitiv beteendeterapi (KBT) för en mängd vanliga problem, som depression, ångest och stress.

Kognitiv beteendeterapi är en pedagogisk, lösningsorienterad och populär terapiform med vetenskapligt stöd. KBT hjälper människor att förändra sina beteenden. Betoningen ligger på ett aktivt samarbete mellan klient och psykolog som tillsammans arbetar problemlösande, med hjälp av konkret uppsatta mål som utvärderas löpande under terapin.

Varje terapi består av 1-3 inledande bedömningssamtal. Därefter kommer klient och psykolog överens om en plan för behandlingen med tydliga målsättningar. Vanligtvis träffas man sedan en gång i veckan för en 50 minuter lång session. I KBT är hemuppgifter en central del av behandlingen, som klienten arbetar med på egen hand mellan sessionerna. 

En behandling genomförs oftast under totalt 5-20 tillfällen och det är vanligt att man träffas en gång i veckan. Vid behandlingens avslut skapar klient och psykolog tillsammans en plan för hur klienten kan arbeta själv för att upprätthålla den förändring som uppnåtts under terapin. 

Förutom individuell terapi för vuxna erbjuder vi även KBT-behandling för barn och ungdomar samt parterapi. Du har även möjlighet att träffa våra psykologer digitalt, via videosamtal och KBT online.


Olika problemområden


Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.