Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 031-724 93 90.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Ledarutveckling & Lead Forward

Ta tempen på ditt ledarskap och få hjälp att utvecklas via en strukturerad och effektiv metod för ledarutveckling – LEAD FORWARD

För vem lämpar sig LEAD FORWARD?

 • För chefer eller teamledare som vill utveckla sitt ledarskap
 • För ledare som vill ta tempen på sitt ledarskap utifrån en ledarskapsmodell med stort vetenskapligt stöd
 • För ledare som vill ha tillgång till en strukturerad metod för ledarutveckling skräddarsydd efter individuella utvecklingsområden
 • För ledare inom en organisation som främjar utveckling, effektivitet, motivation och välbefinnande
 • För ledare inom en organisation som går eller har gått igenom en period av förändring, omorganisering eller kris och vill leda framåt
 • För ledare och organisationer som tror på utvecklande feedback!

Varför LEAD FORWARD?

Forskning pekar återkommande på vikten av feedback i en framgångsrik och välmående organisation. Feedback är inte minst en central faktor för att du som ledare ska kunna utvecklas i ditt ledarskap. I tider av kris och förändring ställs ledarskapet på sin spets och ditt ledarskap är avgörande för hur ni går ur denna kris. Lyckas ni behålla effektivitet och motivation hos era medarbetare? Gör ni allt ni kan för att vidmakthålla en välmående och välfungerande organisation?

Detta är en utmärkt tid att ta tempen på ditt ledarskap och få hjälp att blicka framåt.

LEAD FORWARD

LEAD FORWARD är ett effektivt verktyg för ledarutveckling som tar avstamp i feedback där utveckling får stå i centrum, så kallad ”feedforward”. Metoden bygger på en feedbackkartläggning med framåtriktat fokus som ger dig som ledare en konkret bild av nuläget, hur ditt ledarskap uppfattas idag och hur det kan utvecklas framåt. LEAD FORWARD fokuserar på effektivt ledarskap och funktionella ledarskapsbeteenden utifrån modellen Full Range Leadership Model.

Feedbackkartläggningen resulterar i en rapport och ett arbetsmaterial som ger dig strukturerad hjälp att identifiera vilka ledarskapsbeteenden som fungerar bra och vilka som är dina prioriterade utvecklingsområden för ett effektivt ledarskap.

Hur kan våra organisationspsykologer hjälpa dig med ledarutveckling?

Våra organisationspsykologer är experter på beteendeförändringar, ledarskap och framgångsrika organisationer. Genom kombinationen av LEAD FORWARD och ledarstöd/chefshandledning blir ledarutvecklingen konkret, strukturerad och framförallt – den kommer att ge resultat!

Vi hjälper dig att analysera feedbackrapporten, välja ut prioriterade områden för ledarutveckling utifrån dina och din organisations främsta behov och upprättar en utvecklande handlingsplan. Vi stöttar dig i din utvecklingsprocess, coachar dig genom aktuella utmaningar och följer upp ditt förändringsarbete för att göra det långsiktigt hållbart.

Jag vill utvecklas som ledare med hjälp av LEAD FORWARD

Vänligen fyll i formuläret för beställning av LEAD FORWARD och ledarstöd/chefshandledning. En organisationspsykolog kontaktar dig inom 48h efter skickad beställning för att komma överens om ett upplägg och tidsplan som passar dig.


  Lead Forward kartläggning + återgivning/analys med organisationspsykolog (3500kr + moms)+ 1 x ledarstöd á 45 min (+1900kr + moms)+ 2 x ledarstöd á 45 min (+3700kr + moms)+ 3 x ledarstöd á 45 min (+ 5500kr + moms)endast LEAD FORWARD (1900kr + moms)endast ledarstöd á 45 min (1900kr + moms)

  Boka tid hos oss

  Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.