Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 076-027 11 97.

Observera att terapi för barn/ungdomar samt parterapi endast går att boka via formuläret nedan eller telefon.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Ilska och aggression

Upplever du att du har svårt att hantera din ilska? Blir du ofta arg och hamnar i svåra situationer? Går dina starka känslor ofta ut över dina relationer? KBT kan hjälpa dig att hantera svåra känslor och förändra dina beteendemönster i svåra situationer.

Ilska är en av våra grundkänslor och det är helt naturligt att vi blir arga ibland. Vissa upplever att de har lätt för att känna ilska och att det många gånger är svårt att hantera starka känslor. Det kan leda till att vi inte agerar funktionellt i vissa situationer. Exempelvis att vi blir arga och aggressiva mot vår omgivning och att det tär på våra relationer. Det är även vanligt att vi sedan blir ångerfulla och mycket självkritiska.

Om du upplever att du ofta hamnar i ett sådant mönster, där ilskan tar över och svårigheten att hantera dina känslor gör att du hamnar i svåra situationer, så kan det vara en stor hjälp att ta kontakt med en psykolog. Kognitiv beteendeterapi, KBT, hjälper dig att hantera svåra känslor och bryta ditt problematiska beteendemönster. Vilket kan gynna både ditt eget mående och dina relationer.

Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.