Boka tid hos oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även ringa 031-724 93 90.

Jag godkänner att MOD KBT AB hanterar mina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.

Information med anledning av covid-19

Vi gör vårt bästa för att möjliggöra psykologisk behandling och stöd i svåra tider.

Coronaviruset och covid-19 är en stor utmaning för oss alla, som individer, föräldrar, anhöriga, medarbetare, chefer och samhällsmedborgare. Det är svåra tider som råder med en hög grad av osäkerhet, och det är helt naturligt att det medför oro. Liksom att alla är påverkade, så är vi alla även delaktiga i arbetet för att bromsa smittspridningen, skydda och stötta våra medmänniskor. Detta är självklart något vi på MOD värderar högt.

Vi värnar om att kunna fortsätta hjälpa människor till en ökad livskvalitet genom psykologisk behandling och kognitiv beteendeterapi. Vår fysiska psykologmottagning är fortfarande öppen och vi erbjuder även videosamtal och KBT digitalt som ett alternativ till fysiska träffar. Vi har även digitala alternativ till våra tjänster för företag och chefer.

Psykolog-online

Vi håller oss naturligtvis noggrant uppdaterade och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller kontinuerlig kontakt med våra klienter och kunder.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Boka tid hos oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.